Praktijk O.Kroese

Wij werken in een modern teamconcept. Dat betekent dat alle zogenaamde voorbehouden handelingen altijd door de tandarts worden gedaan. Hierdoor blijft altijd de kwaliteit van diagnose en behandeling op een hoog niveau. De praktijk bestaat al vele jaren en biedt tandheelkunde en orthodontie aan. Ons team bestaat uit 2 tandartsen ( Onno Kroese en Elise Jungerman) en 6 preventie-assistentes. U wordt ,afgezien van noodgevallen, altijd door uw eigen tandarts geholpen.

 
 

Tandheelkunde
Onze tandheelkunde blinkt uit door degelijkheid en kwaliteit. Wij gebruiken alle moderne hulpmiddelen om u de beste kwaliteit te bieden. Wij gebruiken alleen materialen die veilig zijn en het CE-keurmerk hebben.
Mocht u een probleem ervaren bespreekt u dat dan met ons. Wij zullen altijd proberen dit zo goed mogelijk op te lossen. Wij zijn aangesloten bij Klachtenregeling van de KNMT.

Orthodontie

Tandarts Kroese is in de V.S. gecertificeerd als orthodontisch docent van de Alexander Foundation. Hij geeft cursus over de hele wereld in de Alexander Techniek. Deze techniek wordt door 20% van de orthodontisten gebruikt. Hij had in het verleden een volledig orthodontische 6-stoelen praktijk in Nordhorn en werkt nu ook nog in een orthodontiepraktijk in Gronau.
U kunt bij ons terecht met of zonder verwijzing van uw eigen tandarts. Bij uw eerste bezoek wordt een voorlopige diagnose gegeven en krijgt u verder informatie over de behandeling en de kosten.